Saturday, June 1, 2013

Garnier Miracle Skin Perfector BB krēma apskats/Garnier Miracle Skin Perfector BB cream review

Sveiki visiem!

Neskaitāmās vietās (it īpaši žurnālos) redzu, ka tiek reklamēts jaunais Garnier Miracle Skin Perfector BB krēms, tāpēc nolēmu izmēģināt šo produktu. BB krēmi ir diezgan aktuāli, it īpaši vasarā, jo šajā laikā mēs vēlamies izskatīties dabīgi un lietot vieglu grimu.

Esmu izmēģinājusi vairākus BB krēmus un pagaidām varu teikt, ka tie nav īpaši piemēroti manai ādai (kombinēta, vairāk uz taukaino pusi), tāpēc arī no šī BB krēma negaidīju neko īpašu.

Neveidošu plusu un mīnusu sarakstu, jo manā gadījumā bija vairāk mīnusu. :D Tātad.. Es uzklāju BB krēmu tonī Light (bildē) uz tīras sejas, un vienai sejas pusei uzklāju birstošo pūderi, lai redzētu, vai būs labāka noturība. Pēc uzklāšanas sejas krāsa bija nedaudz izlīdzinājusies (tas gan nenosedz visas nepilnības, bija jāizmanto arī korektors) un izskatījās nedaudz matēta, bet ar nelielu "spīdumu". Vietās, kur man bija sausāka āda, bija pamanāms, ka ir uzklāts grims. Pēc 2 h es pirmo reizi nosusināju seju ar salveti (var izmantot zīdpapīru, ko var sagriezt vajadzīgā izmēra gabaliņos un nēsāt līdzi somiņā), pēc tam jau man bija jānosusina seja ik pēc stundas. Arī uzklātais pūderis šajā ziņā īpaši nelīdzēja. :(

Es neieteiktu šo BB krēmu, ja Jūsu āda taukojas vai ir ļoti sausa, tas vairāk ir piemērots normālas ādas īpašniecēm. Šis produkts būtu vairāk piemērots ziemas mēnešos, kad āda tik ļoti netaukojas.

Cerams šis raksts Jums palīdzēs izdarīt izvēli iegādāties Garnier BB krēmu vai nē. :)


Garnier Miracle skin perfector BB cream review, Light swatch, BB krēms


---

Hello all!

I've seen many ads with Garnier Miracle Skin Perfector BB cream, so I decided to try it. BB creams are a hit, especially in summer, because we want to look natural and use light make-up.

I've tried many BB creams and so far I can say, that they aren't for my skin type (combination to oily), that's why I wasn't expecting much from this BB cream.

I won't make pros and cons list, because I had more cons than pros. So.. I applied Garnier BB cream in Light (swatch in the picture) on clean face and I used translucent powder on one side to see if it will prolong Granier BB cream from starting to get greasy. After applying it my skin was a bit evened out (still I needed to use concealer to cover imperfections) and it looked matte with a little glow. Where I had dry spots, it was noticable that I had something on. After 2 hours I had to blot my face with a tissue (you can also use silk paper), after that I blotted my face every hour or so. Also the translucent powder didn't help. :(

I don't recommend this BB cream for those who has combination to oily and very dry skin, it's more suitable for normal skin types. Maybe it would work better in winter months.

Hope this helps you to decide for or against Garnier Miracle Skin Perfector BB cream. :)




No comments:

Post a Comment